HUOM! Sigridin sähköpostit ovat muuttuneet. Uudet sähköpostiosoitteet ovat:
info@piippuaukio.fi, tuotteet@piippuaukio.fi ja laskutus@piippuaukio.fi.

Mikä Käsityökeskus Sigrid? 

Käsityökeskus Sigrid osuuskunta on perustettu tammikuussa 2011. Osuuskunnan toimenkuva liittyy taide- ja käsityötoimintaan, keskeisimpänä käsityömyymälä Forssan kehräämöalueella. Osuuskunta kootuu eri alojen kädentaitajista sekä kaupan-, sosiaali-, ja ympäristöalan ihmisistä.

Myymälätoiminnan lisäksi Sigrid tarjoaa laadukkaita käsityö- ja taidekursseja aikuisille ja lapsille.Tilauksesta Sigridissä räätälöidään palveluja erilaisiin tarpeisiin: Voidaan viettää lasten taidesynttäreitä, tuottaa ohjelmaa polttareille, muuhun illanviettoon tai vaikka tyky-päivään. Sigridissä valmistuvat myös tilaustuotteet asiakkaan toiveiden mukaan.

Miksi? 

Sigridin toiminnassa näkyvät paikallisuus ja ympäristöarvot. Osallistumalla tapahtumatoimintaan, kurssitarjonnalla sekä käsityö- ja taidetuotteiden valikoimallamme tahdomme laajentaa Forssan seudun palvelutarjontaa.

Kiinnostuitko toiminnastamme? Etsimme uusia jäseniä!

Ota yhteyttä: info(at)piippuaukio.fi tai 050 408 7412 ja kerro itsestäsi. Tarjoamme sinulle monipuolisen ja innostavan toimintaympäristön erilaisten kädentaitojen parissa!